Bolswarder Watersport
Bolswarder Watersport
Bolswarder Watersport
Bolswarder Watersport
Bolswarder Watersport
Bolswarder Watersport
Bolswarder Watersport
 

Sponsors van de BWS

Munniksma de Boer & Palali assurantieadvies

Wij zijn met acht medewerkers een compact assurantiekantoor in Bolsward. Naast verzekeringen bemiddelen wij in hypotheken en pensioenen. Behalve kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede service, is voor ons het persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk.

Sijperda Verhuur

Voor elke klus het juiste materieel, voorzien van hoge kwaliteit en uitstekend onderhoud. Stel uw bestellijst samen en reserveer online.

Oordje Bêd & Brochje Bolsward

B&B  ‘t Oordje zorgt graag voor een heerlijke onbezorgde overnachting. En laat u graag genieten van het in 2013 gemoderniseerde sfeervolle en volledig ingerichte B&B. Met als extraatje een eigen uniek gelegen terras aan het water en aanlegsteiger. s’Ochtends wakker worden in alle rust om vervolgens een typisch Fries ontbijt van de ambachtelijke bakker tot u te nemen. Laat u door de gastvrijheid van Auke en Doet verrassen en boek een verblijf op ‘t Oordje.

Botenverhuur Bolsward

Vanaf nu kunt u bij ons een van onze nieuwe motorbootjes huren om vanuit het centrum van Bolsward de culturele, historische en natuurlijke omgeving te beleven. Prachtige vaarroutes brengen u dichtbij de de landelijke omgeving met haar monumentale boerderijen en karakteristieke dorpjes. Onderweg kunt u in de vrije natuur picknicken of een terrasje langs de vaarroute aandoen. Maar vooral ... ontspannen en genieten!

Lido2D3D te Bolsward

  • Fotorealistisch Renderen.

Firmaq Media

Firmaq Media Groep is een full service internetbureau, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van responsive websites en native apps voor het MKB. Wij helpen onze klanten met het volledige proces: van het in kaart brengen van uw wensen tot en met de bouw en de promotie van uw website. Onze jarenlange ervaring maakt ons tot een serieuze internetpartner die met u meedenkt en samen met u voor het beste resultaat gaat.

Oto2poets

Wij van de BWS zijn een samenwerking aangegaan met Oto2Poets in Sneek. Dit bedrijf poetst uw auto professioneel van binnen en van buiten tegen een heel redelijk tarief en dankzij de op deze pagina te downloaden brief kan dat ook nog eens extra goedkoop EN daarmee steunt u de BWS ook nog eens .... Lijkt ons een goede actie !